Het beste van twee werelden op het gebied van automatisering.

Over Heddema Procesautomatisering & ICT

Automatiseringsprojecten hebben één ding met elkaar gemeen. Ze vragen om krachtig projectmanagement én inhoudelijke expertise. Gerard Heddema kan het beide bieden. Als ICT'er en procesengineer heeft hij jarenlange ervaring met het realiseren van automatiseringsoplossingen. Als projectmanager heeft hij al verschillende complexe projecten tot een goed einde gebracht.

Unieke combinatie

Uniek is dat Gerard zich met Heddema Procesautomatisering & ICT op twee disciplines richt. Twee vakgebieden die steeds meer worden geïntegreerd tot één krachtige ICT-omgeving. Enerzijds de procesautomatisering, waarbij het accent ligt op de besturing van procesinstallaties. Anderzijds de kantoorautomatisering, met de nadruk op netwerken en virtualisatie. Deze twee automatiseringsomgevingen komen steeds vaker samen. Heddema Procesautomatisering & ICT levert daarvoor de oplossingen, van SCADA en MES tot ERP-koppeling en bedrijfsbreed netwerk. Compleet, dankzij de samenwerking met partners als Metso.
Bedrijven in uiteenlopende branches doen een beroep op onze expertise. We zijn benieuwd naar uw uitdagingen! Zullen we kennismaken?

 

Actuele Projecten

Greater Manchester Waste
In opdracht van Metso werken wij aan de procesautomatisering van een van de grootste afvalverbrandingsinstallaties van Europa. Lees verder »


Toon alle projecten »

Links

Hieronder vindt u een overzicht van links naar klanten en relaties waarmee wij samenwerken. Lees verder »

 
  • Inventarisatie
  • Analyse
  • Stappenplan
  • Implementatie
  • Testen en finetunen